Forum klasy Ic II LO im. Heleny Malczewskiej w Zawiercu
Ktoś skacze słabo, a komentator wrzeszczy do mikrofonu "fantastyczny skok". Lepszy duet Szpak-Szary. Małysz skoczył na miarę własnych możliwości w tej części sezonu. Coraz bliżej...
Dzisiaj wszyscy reprezentanci sa w konkursie miejmy nadzieje ze dostanie sie do 30 nie tylko Malysz...
a tak poza tym juz zaczynaja sie komentarze sory za szczerosc "przyje..., poje..., nie znajacych sie kibicow" ktorzy sie ciesza jak Malysz wygrywa a jak przegrywa to go bluzgaja... TO JEST PO PROSTU ŻAŁOSNE!!
Przecież na forach na onecie i interii średnia wieku wynosi 13 lat, więc nie ma tam co szukać wiarygodnych opinii i kibiców. Znawcy sportu i nie wiadomo czego jeszcze. Jak jest dobrze to chwalą, mała wpadka już zmieniają swoje poglądy o 180 stopni. Ahh te dzieci. Ja wiem swoje i nie wypowiadam się na takich forach. Dzisiaj transmisja o 16.30. Będę oglądał i kibicował.
Adam powinien kolejny konkurs sobie odpuścić i potrenować w odosobnieniu, następstwem tego może być zwyżka formy. czytałem, że organizatorzy mają problem w Zakopanem.
Kiedy następny konkurs? (nie chce mi się szukać)
Ostatnio edytowany przez Radon (2007-12-20 11:58:08)
no niestety wydaje mi sie ze juz nawet nie ma co marzyc o krysztalowej kuli w tym sezonie... Morgi juz praktycznie ja ma... ale jest jeszcze turniej czterech skoczni, MŚ wiec Malysz moze jeszcze cos wygrac w tym sezonie
I stało się... 2 Polaków w "30". Morgi jak na razie nie jest 1, ale ma szanse znowu wygrać. Dobry skok Stocha. Niezły konkurs dla Kamila. Adam trochę słabo...
Jak myślisz co dzieje się z Adamem??
Ostatnio edytowany przez Radon (2008-01-20 12:27:31)