Forum klasy Ic II LO im. Heleny Malczewskiej w Zawiercu
Przyjaciel Zbycha
Piszcie co najbardziej lubicie robić aby szpanować klatą (chłopcy) czy figurą (dziewczynki)
PS. Za sprawą Mr. Chmury wszyscy lubimy siatkę więc możecie ją powinąć.
PS2. Wiem że to też jest właściwie sportem ale zajmiemy się tym w innym wątku (np. "99 sposobów na przekonanie rodziców aby zostawili was samych w domu")
w moim przypadku siatkówki nie da się pominąć bo kocham ten sport moją drugą miłościąj est siatkówka plażowa ale niestety w pobliżu nie ma krytych boisk do uprawiania tego sportu
ale chętnie gram też w koszykówke
a w co Ty grasz Michał?
W gry komputerowe, szachy, karcianki, WHFB, pływać, chodzić, biegać i jeździć na rowerze. Do tego Siatkówka (noszenie siatek z zakupami) i koszykówka (wyrzucanie śmieci z kosza do innego większego kosza na czas:P)
Przyjaciel Zbycha
Ja osobiście uwielbiam pływać i robię to całkiem dobrze. O innych uprawianych sportach opowiem jak bądę miał dobry humor.
PS. (Do Zbycha i jego kolegi) Proszę przestać trolować!
Kumpel Zbycha
siatkówka, noga, kolarstwo, pływanie, łyżwy :>, szachy... chyba wszystko ej chodźcie zamiast na basen na wf-ie na lodowisko
Oj Poncjusz Poncjusz, skromnością nie grzeszysz, ale potwierdzam, pływa nieźle Ja teź lubie pływać, choć w tej dziedzinie Poncjuszowi do pięt nie dorastam, ale wole jazde na rowerze, albo bieganie....
Przyjaciel Zbycha
Hoplit napisał:
Oj Poncjusz Poncjusz, skromnością nie grzeszysz, ale potwierdzam, pływa nieźle Ja teź lubie pływać, choć w tej dziedzinie Poncjuszowi do pięt nie dorastam, ale wole jazde na rowerze, albo bieganie....
Więc ci się zrewanżuje.
Jeżdziłem z Damianem często na rowerze (jednym:)) i muszę przyznać, że siły w nogach to on ma więcej niż Temudżyn (Czyngis-chan) ludzi zabił.
Moderator
Ogólnie bardzo lubię niemal każdą odmianę sportu ( np. sumo już nie lubię ) przy czym raczej zawsze byłem z większości bardzo przeciętny. Lubię piłkę nożną, lubię sporty zimowe, ( choć za sprawą pewnego wypadku bardziej snowboard niż narty
) Lubię pływać, grać w tenisa, ten mój stary Parkour...ale to co lubię naprawdę:
Boks, muay-thay, kick-boxing, judo ( bo inne "karate kidy" to mogą sobię być sztuką walki. Ja jednak wolę sporty walki, bo kiedy ktoś mnie bije po ryju - to raczej dużo sztuki w tym nie ma )
Kolarstwo... ach ten rowerek
Siłownia - rekord 104 kg płasko na klatkę ( kozak, perfidny ) ale przed wakacjami skończyłem ćwiczyć i dopiero teraz zaczynam na nowo )
Koszykówka - niestety pełna przeciętność, ale lubię, co poradzić
No i mam zamiar zabrać się za te łyżwy kiedyś... ale coś mi nie idzie wyruszenie z domu